Donald Trump houdt zijn eerste 'State of the Union', de Amerikaanse 'troonrede'.
Volledig scherm
Donald Trump houdt zijn eerste 'State of the Union', de Amerikaanse 'troonrede'. © EPA

Trump houdt zijn eerste State of The Union: "Nooit een beter moment geweest om de Amerikaanse droom te leven"

Trump hield deze nacht zijn eerste State of the Union, en maakte daar meteen – zoals verwacht – een ‘goednieuwsshow’ van. Met een speech die bol stond van vaderlandsliefde en positieve berichten over een aantrekkende economie en hogere inkomens voor de gewone Amerikaan, riep de president op tot eenheid. “The State of our union is strong”, aldus Trump. "Er is nooit een beter moment geweest om de Amerikaanse droom te leven. Dit is ons nieuwe Amerikaanse moment."

43 reacties

  • zulma terrana

    6 jaar geleden
    Ik ben nu ook niet echt links met het VB als mijn eerste keuze . Maar als ik dit zo lees zijn er hier toch veel rechtse stommeriken die met een beetje onderzoek op het net al gauw zouden zien welke zever ze hier verkopen .
  • guido Bervoets

    6 jaar geleden
    Niet dat ik Trump hoog schat maar zijn America first kan ik wel appreciëren want het staat in schril contrast met bepaalde Vlaamse nationalistische partijen zoals het VB en de N-VA die België en de EU nog liever zien barsten dan dat ze het goed doen.
  • johny daneels

    6 jaar geleden
    Zeg van trump wat je wil, het gaat beter dan ooit in de states, we kunnen er niet omheen, ogen open EU bende kiekens, zakkenvullers
  • Harm Tim

    6 jaar geleden
    Links blijft maar hakken op Trump, aangezien het hier barst van de linkse kranten, radio enz.., krijg je een totaal vertekend beeld. Maar het begint te draaien, in het begin waren alle kranten tegen Trump, nu alleen nog maar de Volkskrant in Nederland.
  • jan wuyts

    6 jaar geleden
    awel iemand waar ze schrik voor hebben er moesten van die meer zijn en niet al die broekkakkers van het Europees parlement.