© Photo News

Tiental invallen met aanhoudingen in drugsonderzoek door politie Nederlands Limburg

De politie heeft woensdagochtend op verschillende plaatsen in Nederlands Limburg invallen gehouden. De actie kadert in een onderzoek naar de handel in chemicaliën en verdovende middelen, zo laten ze zelf weten op hun Facebookpagina, waar doorheen de dag nog opvolgverslagen zullen volgen over de actie.

mige

De invallen vonden plaats rond 6 uur in woningen en loodsen in Geldrop, Helmond, Someren, Venlo, Venray, Nieuw Bergen en Velddriel. Daarbij werden 5 personen gearresteerd. Het gaat om vier mannen uit Geldrop van 57, 52, 41 en 28 jaar en een 27-jarige verdachte uit Venlo. De speciale interventiedienst werd daarbij ingezet omdat de verdachten mogelijk vuurwapengevaarlijk waren. Het vijftal zit vast voor verder onderzoek “in volle beperking”, wat betekent dat ze geen contact mogen hebben met de buitenwereld.

Na de aanhoudingen startte de politie met doorzoekingen. “Naar verwachting gaan deze een groot deel van de dag in beslag nemen”, besluit de politie.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer