Wouter Vandenhaute.
Volledig scherm
Wouter Vandenhaute. © Jan Aelberts

Woestijnvis-baas Wouter Vandenhaute (55) krijgt rijverbod en geldboete voor dronken rijden

Wouter Vandenhaute (55) is in de Leuvense politierechtbank veroordeeld tot twee maanden rijverbod en 1.600 euro boete voor rijden onder invloed. Hij moet ook medische en psychologische proeven afleggen om opnieuw te mogen sturen. 

38 reacties

  • Gerard Braeckmans

    6 jaar geleden
    Je vraagstelling is absurd, Raoul Hoylaerts. Je kan het ook stellen met 10 pinten op. Of dat je aan het telefoneren bent. Of dat je er met je gedachten niet bij was.
  • Wim Stockmans

    6 jaar geleden
    Het is niet de eerste keer en ook nlet de twaalfde keer dat Wouter dronken rijd maar het is de hoogste tijd dat hij tegen de lamp loopt alvorens er slachtoffers vallen
  • Bruno-Pierre Claus

    6 jaar geleden
    Iedereen maakt toch eens fouten!?!
  • Raoul Hoylaerts

    6 jaar geleden
    als je ziet wat sommigen in het verkeer uithalen,denk je soms dat er meer bezopen rondrijden dan nuchter.straal moet je natuurlijk niet rondrijden,maar als je 3 pinten op hebt ben je'dronken'punt.niet in realiteit maar voor de wet.stel,ik rijd een voetganger dood die zonder kijken voor men auto overloopt.maakt het enig verschil of ik nu 3 pinten op had of niet?
  • Johan De Clercq

    6 jaar geleden
    Onverantwoord,of een moment van zwakte......
  1. Vakbonden beschuldigen topman van “overmatig alcoholgebruik en verbaal geweld”: wat is er aan de hand bij de Nationale Loterij?
    PREMIUM
    6

    Vakbonden beschuldi­gen topman van “overmatig alcoholge­bruik en verbaal geweld”: wat is er aan de hand bij de Nationale Loterij?

    Opschudding in het huis waar de lottoballetjes vallen en de jackpots worden uitgedeeld. Jannie Haek (58), CEO van de Nationale Loterij, wordt “onaanvaardbaar verbaal geweld” en “overmatig alcoholgebruik” verweten. “Hij staat neus aan neus tegen je te roepen en noemt je dom in het bijzijn van anderen”, zegt een werknemer aan HLN. De vakbonden stuurden de raad van bestuur een officiële brief met hun bezorgdheden. Wat is er aan de hand? Haek was in het verleden al CEO van de NMBS Holding en staat bekend als iemand die “rechttoe rechtaan” is.
  2. Vier van de zeven Vlaamse partijen zijn gewonnen voor een vermogenskadaster: goed nieuws voor de begroting, maar slecht nieuws voor u?
    PREMIUM
    Politiek
    149

    Vier van de zeven Vlaamse partijen zijn gewonnen voor een vermogens­ka­das­ter: goed nieuws voor de begroting, maar slecht nieuws voor u?

    Het zorgbudget voor een oudere in een rusthuis of genieten van een sociaal tarief: CD&V zet in haar programma de deur open om die steun niet alleen afhankelijk te maken van jouw inkomen, maar ook van jouw bezittingen - van huizen tot beleggingen en aandelen. Volgens experten heb je daarvoor een vermogenskadaster nodig, iets waar Groen, PVDA en Vooruit al langer voor pleiten. Samen met prof fiscaal recht Michel Maus leggen we uit wat dat voor jou zou veranderen. Deze drie pijlers van je vermogen kan de fiscus in kaart brengen.