Mitrovic.
Volledig scherm
Mitrovic. © HLN

Mitrovic, die tegen onze Videoman zei "blij terug thuis te zijn" bij aankomst in België, verkast uiteindelijk naar Fulham

AnderlechtHet zag er even naar uit dat Aleksander Mitrovic (23) de nieuwe spits van Anderlecht zou worden. De onderhandelingen gingen de goeie richting uit, zeker toen onze videoman Mitrovic op Brussels Airport aantrof. De Servische spits kwam met een privéjet uit Newcastle aangevlogen, en stapte meteen in een taxi richting Neerpede. Voor hij vertrok kon Mitrovic voor onze camera wel nog even kwijt dat hij "blij is terug in België te zijn".

19 reacties

  • Rik Cappelle

    6 jaar geleden
    Hahahahahaha...de grandeur van Brussel heeft het weer geflikt. Hoe die nog aan een paar duizend supporters geraken is mij een raadsel.
  • Dirk Van der Weeën

    6 jaar geleden
    Neen Glenn Philipps GELD hebben ze nodig en dat is er niet meer.
  • Straight on No way back

    6 jaar geleden
    welkom thuis en veel tralalalala...
  • frankie bressinck

    6 jaar geleden
    Is zijn eigen schuld zeker? Bekijk die foto, zeker 10 kg overgewicht en nauwelijks 2 uur gespeeld dit seizoen! En de prijs? Een half miljoen euro en 200.000 voor zijn malafide makelaar, schop zo'n figuren eens snel buiten en leid eigen jeugdspelers op en geef ze een deftige kans, geen 5 minuten meespelen en dan voorts op de bank!!
  • johan Scherpschutter

    6 jaar geleden
    Wat een vaudeville is me dat. De zwanenzang van RSCA. Constant draait zich om in zijn graf.