Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Vormer wil vandaag groepsgesprek: "De kopjes staan niet meer in dezelfde richting"

Jupiler Pro LeagueAls Club Brugge zich na de nederlaag in Gent geen zorgen maakte, dan is dat nu wel het geval. "We moeten samenzitten", beseft aanvoerder Ruud Vormer, die vandaag een groepsgesprek wil.

65 reacties

  • Roos Desreveaux

    6 jaar geleden
    er is geen gesprek plaatsgevonden, maar als brugge zich waardig wil houden moet het beginnen presteren tegen charleroi, en vind ik dat woensdag geen enkele speler zich vertoont op de gouden schoen, zelfs vormer niet, alleen het bestuur moet aanwezig zijn,ze moeten donderdag nog een overbodige bekermatch spelen.nu ja als ze zich willen belachelijk maken woensdag, doen ze maar.ben benieuwd
  • Floris Roberto

    6 jaar geleden
    Foei foei 3 keer slecht spelen en het is al boel bij brugge. Waar is Vormer nu met zijn belachelijke interviews en zijn BIG SMILE NU.
  • gert lans

    6 jaar geleden
    Always look on the bright side of live !!! Onozelaars !
  • Guido Cerrens

    6 jaar geleden
    De ploeg stond de laatste tijd volledig uit evenwicht. Clasie is een goede voetballer maar geen balveroveraar. Nakamba moet daarom voor het evenwicht in de ploeg altijd spelen.Als Leko met Clasie wil spelen moet hij Vanaken op de bank zetten.
  • Jos Temmerman

    6 jaar geleden
    Bartje VH zal daar wel voor zorgen ,nog een beetje de videorefs en lijnrechters omkopen,zoals al gans het seizoen het geval is.