Wegverzakking in de Van de Wervestraat.
Volledig scherm
Wegverzakking in de Van de Wervestraat. © Marc De Roeck

Wegverzakking in Antwerpen: belangrijke verkeersas onderbroken

AntwerpenIn Antwerpen is de het verkeer richting de Noorderlaan deze namiddag afgesloten door een wegverzakking in de Van de Wervestraat. Dat meldt de lokale politie van Antwerpen. Ook het verkeer richting het Sint-Jansplein moet over een versmalde rijstrook.

15 reacties

  • Rik Bogaert

    6 jaar geleden
    Dewever zou beter de schop terhand nemen en wat helpen ipv te zitten kaarten in t parlement!
  • Ian Vandenbossche

    6 jaar geleden
    Deze put kan bdw vullen met de tien miljoen die hij uit de zakken van arme automobilisten stal die niet genoeg geld hebben om zich een nieuwe auto aan te schaffen.
  • Gino Denil

    6 jaar geleden
    Nu is er niets meer gratis. Het OCMW draait nog op volle toeren. Het geld wordt uitgegeven aan het inrichten van een Orwelliaanse samenleving. Met camera's, drones die je bespieden, politiecombi's van 100.000 euro waar in men in 60 bestanden allerlei gegevens over je kan raadplegen en politie die op elk moment je huis kan binnenvallen en je kasten en laden ondersteboven kan keren onder het mom dat ze een illegaal zoeken. Je zou voor minder verkiezen om op de parking te blijven wonen.
  • Sharon Debeul

    6 jaar geleden
    BDW is al 5 jaar burgemeester van Antwerpen, dus heeft hij tijd genoeg gehad om wegen in perfecte staat te zetten of/en te onderhouden. De enigste putten die BDW dus heeft opgevuld zijn de putten in zijn zakken.
  • Gudo Courtois

    6 jaar geleden
    Er was veel gratis, en het ocmw draaide op volle toeren, door het linkse bestuur, dus was er besparing op het onderhoud. BDW de schuld geven is te belachelijk voor woorden.