Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Lost Trump gevoelige memo rond Rusland-affaire? "Er zijn cruciale wijzigingen in aangebracht"

Rusland-affaire"De inlichtingencommissie van het Huis van Afgevaardigden heeft een aangepaste versie van de memo over de Rusland-affaire overgemaakt aan het Witte Huis. Het origineel verschilt dus van het document dat de Republikeinen nu willen vrijgeven." Dat zegt Adam Schiff, de top-Democraat in de inlichtingencommissie, in een open brief aan voorzitter David Nunes. Hij noemt de situatie "uiterst zorgwekkend". Het is nu aan president Donald Trump om te beslissen of de nota gepubliceerd zal worden.

10 reacties

  • lilianne van neylen

    6 jaar geleden
    Dat zij dan op hun beurt het “echte” document ernaast zetten. Simpel toch
  • Gilbert Haelewyn

    6 jaar geleden
    zulma terrana, Trump heeft de verkiezingen niet gewonnen door de Clinton mails. Clinton heeft de verkiezingen verloren doordat ze in 4 staten(traditioneel Democraten) geen campagne heeft gevoerd. Ze dacht van die te winnen zonder campagne . Trump heeft in die staten gewonnen, tegen alle verwachting in, en meteen ook de presidentsverkiezingen.
  • zulma terrana

    6 jaar geleden
    Normale memo bevat 60 pagina's , deze bevat er 4 . Er is dus heel voorzichtig bekeken wat er allemaal in mocht om het juiste effect te bereiken .En Casteels het was nochtans een release over de Clinton mails door dezelfde FBI (Comey) waardoor Trump de verkiezingen won .Ga u nu voor 1 keer eens wat informeren voor ge hier weer je reinste onzin komt verkopen .
  • Pete Schoonhuys

    6 jaar geleden
    Nochtans wordt Trump gezien als de president die zijn volk tegen elkaar opzet. Het is duidelijk dat hier op de fora één iemand is die niet factueel kan zijn dingen en verteld die gedreven zijn door zijn haat tegenover Democraten en een zwarte ex-president.
  • Diane Bernaerts

    6 jaar geleden
    Als het niet lukt om Mueller te ontslaan, dan maar proberen de hele FBI in diskrediet te brengen!