Drie zwaargewonden na zware crash: “Bestuurder reed wellicht door rood licht”

© svg

Op de E34, ter hoogte van het kruispunt met de Celieplas, gebeurde donderdagavond omstreeks kwart voor zes een zwaar verkeersongeval. “Een vrouw uit Sint-Laureins, komende uit de richting van Knokke, wou afslaan richting Sint-Laureins”, aldus John Van Acker, commissaris van de politiezone Maldegem. “Op het moment dat ze wil oversteken, rijdt de bestuurder van een Opel in op de Audi van de dame. De bestuurder van het aanrijdende voertuig vervoerde tevens een passagier.”

stijn van de velde

Het moet een harde klap geweest zijn. Beide auto’s belandden op de rijstrook in de richting van Knokke. De Audi kwam waarschijnlijk terecht tegen het verkeerslicht. De andere auto werd enkele meters verder in de gracht gekatapulteerd.

Op sociale media werd al snel het bericht verspreid dat de verkeerslichten op het kruispunt defect waren. “Maar dat klopt niet”, aldus commissaris Van Acker. “Ooggetuigen verklaarden dat de Opel waarschijnlijk door het rood licht reed.” Alle drie de betrokkenen werden zwaargewond overgebracht naar AZ Alma in Eeklo.

© svg

© svg

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen