De Bruyne kan de tackle van McClean maar net ontwijken.
Volledig scherm
De Bruyne kan de tackle van McClean maar net ontwijken. © Photo News

De Bruyne raakt de vliegende tackles stilaan beu: "Het begint soms te frustreren"

Premier LeagueDe vliegende tackles beginnen te frustreren. Kevin De Bruyne (26) blies het oor van ref Bobby Madley vol, voor zijn bank ging Pep Guardiola tekeer als een Catalaanse stier. De Rode Duivel kan de tikken op enkels en ledematen sinds half december bijna niet meer op een hand tellen. Mikpunt De Bruyne, mikpunt City. Incasseren maar. En hopen dat ze erge blessures vermijden. 

50 reacties

  • Pierre Dony

    6 jaar geleden
    Yves wil je eens een wedstijd met spelers van vroeger (op jonge leeftijd) tegen die van nu eens kijken?? Nie te vergelijken denk ik. Het gaat veel sneller! Zoals met elke sport.
  • Roos Desreveaux

    6 jaar geleden
    in engeland wordt er hard gespeeld en ik vind zelf dat de scheidsrechter softer zijn dan in belgie.maar als hij gekwetst geraakt kan hij wel tegen een stootje, hij verdient genoeg. en dan moet je de risico's van het vak er maar bijnemen
  • Aerts Marleen

    6 jaar geleden
    In den tijd speelde men 11 tegen 11 zonder bank en vervangingen. Bijna altijd eindigde een match met 11 tegen 11. Toen was voetbal sport en geen business, vandaar ...
  • Derek Beuckelaers

    6 jaar geleden
    Welkom in de wereld van Hazard die deze met opgeheven hoofd negeert.
  • Philippe Schotte

    6 jaar geleden
    Er moet in elk land een commisie komen die na elke wedstrijd de beelden bekijkt en kan optreden indien nodig . Dan straffen geven met onmiddelijke ingang .... het zal rap gedaan zijn met dit soort aanslagen !