ANP
Volledig scherm
© ANP

Sergio Herman in beroep tegen veroordeling: “Het is niet omdat je chef-kok bent, dat je geen rijverbod moet krijgen”

De Zeeuwse topchef Sergio Herman (47) heeft vanmorgen beroep aangetekend tegen het rijverbod dat hij afgelopen zomer kreeg voor een fikse snelheidsovertreding. “Het is niet omdat hij een chef-kok is, dat hij geen rijverbod hoeft te krijgen”, sneerde de procureur van de Brugse politierechtbank tegen Hermans advocaat.  De topchef zelf was niet aanwezig.

111 reacties

  • Tammy Ava

    6 jaar geleden
    arrogante kwast....
  • jintha peeters

    6 jaar geleden
    nog iemand die denkt dat hij alles kan en mag voor hem gelden ook de zelfde verkeersregels als voor iemand anders en hopelijk wordt hij in beroep nog zwaarder gestraft
  • j hm

    6 jaar geleden
    Weer zo'n BV of beter BN in dit geval, die met een dikke bak rond rijdt en zich boven alles verheven voelt; een besmetting die eigen is aan SUV- en andere jeeptoestandenrijders!
  • Anne Geerts

    6 jaar geleden
    Erwin Vandriessche, als de wet de wet is hoort het opnieuw afleggen van examens hierbij !
  • Thierry Piette

    6 jaar geleden
    Je mag van de overheid met een wagen rijden, maar er zijn spelregels. Als je die overtreed en ze klissen je, dan moet je boeten. Beste Sergio, ik heb heel veel respect voor u om wat u al bereikt hebt. Maar aanvaard gewoon uw straf. Dat zou u nog meer sieren. Hoe ga jij reageren als 1 van uw werknemers een uur te laat komt op het werk? Dan straf je die toch ook op 1 of andere manier? Of laat je het ook blauw/blauw?