Twitter
Volledig scherm
© Twitter

“26 jaar geleden dronk ik voor het laatst alcohol. Dit is wat er gebeurde toen ik mijn dieptepunt had bereikt”

Buitenland31 januari 1992. Dat was de dag dat de Amerikaanse schrijver Michael Levin voor de laatst keer een glas alcohol dronk. Of zeg maar glazen, want zelfs na een volledige fles wijn kon hij niet stoppen. Hij bevond zich in de flat van een ex-vriendin in Los Angeles en hoopte dat als ze genoeg op zouden hebben, ze nog één keer met hem naar bed zou gaan.

17 reacties

  • Chris Devlaeminck

    6 jaar geleden
    Sommigen zetten graag de loser in het zonnetje. Iemand springt domweg in een put waar de meesten rondlopen. Dan klauteren die er weer uit met veel gedoe, soms toch, en dan staan sommigen klaar om applaus te geven. Ik begrijp het niet. Ik zal wel niet slim genoeg zijn denk ik dan.
  • Inne Verschelde

    6 jaar geleden
    Goed bezig aan allen die tegen zichzelf en de alcohol vechten! Chapeau , respect en doe zo verder ... ik ben zo trots op jullie ❤️
  • Willy Scholaart

    6 jaar geleden
    ik ben in 1980 gestopt met roken, rookte 1,5 pakjes per dag moet ik nu ook in het nieuws komen, of misschien een boek schrijven, en ja ik heb nooit meer gerookt goed he.
  • Jeroen Vanderhaeghen

    6 jaar geleden
    Mensen die geen alcohol drinken leven heus niet langer, het lijkt alleen maar zoveel langer te duren ...
  • Wouter De clerck

    6 jaar geleden
    Ik geloof dat mr boenen de trein heeft gemist in dit verhaal .. kan ook moeilijk als je het concentratievermogen hebt van een zes jarige .. het gaat niet over het verhaal maar wel over de reis dat deze man mee maakte .. iedereen die in eender welke vorm zich tracht te verbeteren verdient eer .. ongeacht zijn achtergrond .. als je dat niet zien kan mag u van mij gerust op consultatie bij de dichtstbijzijnde psychiatrische instelling