Ivan Leko.
Volledig scherm
Ivan Leko. © Photonews

Leko verwacht reactie van Club: “Het is geen crisis”

Club BruggeTussen de zware bekernederlaag tegen Standard en de thuismatch tegen Charleroi in toonde Ivan Leko zich vanmiddag zelfzeker: “Het is geen crisis, we zitten niet in een dip. Ik ben er zeker van dat mijn ploeg zondag zal reageren.”

19 reacties

  • geert vanpraet

    6 jaar geleden
    Gouden schoen,assistkoning en nog altijd 12 puntjes op dat ploegje uit brussel!wat is de probleem?
  • Wim Brysbaert

    6 jaar geleden
    Er is er hier ene die zegt dat de riante uitgangspositie aan het wegsmelten is.Volgens mij is de voorsprong nog altijd 11 en 12 punten voorsprong op Charleroi en Anderlecht.Veel dichter zijn ze toch nog niet gekomen hoor.Maar natuurlijk zijn we nog geen kampioen.Ik denk dat Gent nog de grootste tegenstander wordt
  • marc ledure

    6 jaar geleden
    Marc Catrysse. !!!! De ref ???? Gaat ge eens GOED in de spigel kijken voor ge zevert??. Als die fluiters zijn zijn gestopt hè met fluiten en de bewijzen zijn er hè slecht spelen of niet den Anderlecht moest winnen. Het bewijs is er nu ze aanvaarden geen zwart geld meer of het is op dan ze de REF niet meer kunnen uitkopen.
  • Danny De Braekeleer

    6 jaar geleden
    Tegen Charleroi heeft FCB dit jaar zijn beste matchen gespeeld,dus hopelijk nu opnieuw ! Gezaag over de ref meehebben is cafépraat, doe zo verder.
  • Paul Van den Bruel

    6 jaar geleden
    Marc Catrysse, vergeten de niet gefloten penalty tegen Antwerpen. Uitslag dan 3-4 voor Club.