BELGA
Volledig scherm
© BELGA

FT België: Penaltytreffer in slotseconden kost Cercle Brugge twee dure punten - Dejaegere verlengt contract bij Gent tot 2022

Football TalkHoelang ligt de middenvelder van jouw favoriete ploeg in de lappenmand? Een speler die een schorsing moet uitzitten voor een belangrijke wedstrijd? Al het grote en minder grote nieuws over de Belgische voetbalclubs lees je in onze dagelijkse rubriek Football Talk België.

7 reacties

  • Rik Cappelle

    6 jaar geleden
    Nu nog een contractverlenging voor Verstraete en de 2 grootste duik eenden van het land kunnen verder omvallen bij Fc Kwek.
  • gert lans

    6 jaar geleden
    De Boeck heeft inderdaad gelijk ,zonder de refs stond Clubke nóóit bovenaan ,zélfs ni tss de eerste 6 ! Maffia Verhaeghe heeft er ook dit seizoen wéér een hoop zwarte centen tegen aan gegooid en dat heeft inderdaad oa Smet géén windeieren opgeleverd !
  • Dirk Van der Weeën

    6 jaar geleden
    Inderdaad Eric Severijns,voor het geld danst de beer.En dat is nu juist wat er bij uw ploegje te kort is(sorry niet meer aanwezig is).
  • Roos Desreveaux

    6 jaar geleden
    das waar willy, maar in engeland is het ook zo. en dat noemen ze de topcompetitie van de wereld, ze zouden beter het voorbeeld van Italie nemen, een beperkt aantal buitenlanders in de ploeg.hier in belgie kan alles, de merendeel van de de buitenlanders kunnen niet voetballen en komen naar hier om hun zakken te vullen, als je weet dat een speler al snel 1miljoen euro in belgie verdient
  • Eric Severijns

    6 jaar geleden
    De Boeck heeft gelijk, de arbitrage is van het slechtste van Europa, als je Brugge maar meefluit ben je al een heel eind ver. Smet zou beter eens een tube shampoo kopen.