Rv
Volledig scherm
© Rv

Puppy's dienen als maaltijd voor python in Chinese zoo

DierentuinenEen puppy die in een dierentuin als maaltijd moet dienen voor een hongerige python? De beelden op sociale media hebben in China tot grote verontwaardiging geleid. Na alle commotie besliste Hebin Park om te stoppen met de gruwelijke praktijk.

13 reacties

  • Sophie Vanmalleghem

    6 jaar geleden
    Neeee...hoe vreselijk!!!
  • Marc Eykens

    6 jaar geleden
    wanneer gaan wij hier dan paardenvlees verbieden ? leg maar eens aan een engelsman uit dat wij dat hier normaal vinden om paarden te eten. trouwens een paard is een edel dier !
  • Gil Rod

    6 jaar geleden
    Wat denken die tegenstander dat een python doet in het wild , die eet ook dieren jongen of volwassenen en daar zegt niemand iets .Wat moeten ze dan geven in gevangenschap ?. De puppy's eerst zelf doden ? Dat is de natuur h e.
  • Christine Laevers

    6 jaar geleden
    Emotionele of religieuse banden met dieren en eetgewoonten zijn cultureel bepaald en kunnen haaks op elkaar staan. Ik vind echter dat slangen niet in gevangenschap horen te zitten. Je kan net zo goed een filmpje tonen van bewegende en jagende slangen. Achter glas zit dat dier vaak verscholen of het beweegt niet. Hoe lekker is slang ?
  • NATASCHA R

    6 jaar geleden
    Er is genoeg ander voedsel ook in China dan honden en katten te gebruiken als compsumptie!! Het moet gewoon verboden worden en niet alleen in China! Ja hier in ons land gaan ze ook veel te laks om met hoe ze de dieren behandelen.geen woorden voor gewoon dan "DEGOUTANT"