ThinkStock
Volledig scherm
© ThinkStock

“Aarde werd 12.800 jaar geleden geraakt door fragmenten komeet en impact was erger dan die van asteroïde die dino’s uitroeide”

WetenschapMensen die 12.800 jaar geleden de ijstijd overleefden en uit hun schuilplaatsen kwamen toen de Aarde langzaam weer aan het opwarmen was, zullen snel weer beschutting hebben moeten zoeken toen er opeens gigantische vuurballen uit de hemel kwamen neergeregend. Dat blijkt uit een studie die gepubliceerd is in het wetenschappelijke tijdschrift Journal of Geology. Het zou om fragmenten hebben gegaan van een enorme komeet en de impact zou groter geweest zijn dan die van de asteroïde die de dinosaurussen uitroeide 65 miljoen jaar geleden.

19 reacties

  • Francois Peters

    6 jaar geleden
    Wie de boeken reeks van zacharia sitchin leest over het ontstaan van de aarde en de mensheid is niet verbaasd langzaam maar zeker zie en lees ik over zogenaamde nieuwe ontdekkingen die hij al jaren geleden in zijn boeken heeft wereldkundig gemaakt maar zoals steeds worden zulke mensen door de officiële wetenschappers genegeerd jaloezie en nijd regeert ook dit wereldje
  • Max Maximus

    6 jaar geleden
    Lees eens de boeken van Gragham Hancock m.n.Fingerprints of the gods.Deze man probeert al 30 jaar de wetenschap duidelijk te maken dat er meer aan de hand is,maar ze maken de man liever belachelijk.In zijn laatste boek die enkele jaren geleden uitkwam is deze ramp al duidelijk beschreven.Dit is dus oud nieuws die eindelijk erkenning krijgt.
  • Gino Denil

    6 jaar geleden
    Eigenlijk is dat niet eens zo lang geleden. Een goede 300 generaties. Veel van die verhalen over rampen in religies en oude geschriften kunnen dus zeker terug gaan op mondelinge overleveringen over die periode.
  • Roger Debaus

    6 jaar geleden
    Die hier schijven zijn zeker kadodders zekers.
  • Jack Dereder

    6 jaar geleden
    Paul, migratie heeft altijd bestaan. Hoe denk jij dat je hier terecht gekomen bent.