Photonews
Volledig scherm
© Photonews

Postzegels worden gemiddeld 4,7 procent duurder vanaf 1 maart

BinnenlandBpost past vanaf 1 maart 2018 haar tarieven voor binnenlandse post aan. In totaal zal de tariefverhoging voor alle producten van de binnenlandse post voor 2018 gemiddeld ongeveer 4,7 procent bedragen. Dat meldt de onderneming vanavond.

13 reacties

  • Jean-marc Geirnaert

    6 jaar geleden
    Gaan onze pensioenen ook aangepast worden naar de middengroepen van de Europese pensioenen of gaan we met veel geluk een indexverhoging van max 2% krijgen?
  • Steve Walschot

    6 jaar geleden
    Postzegels? Bestaat dat nog? Wie gebruikt dat nu nog in godsnaam. Bedrijven hebben voorafbetaling op enveloppen of koeriers, normale mensen gebruiken mail of wat dan ook, maar wie stuurt nu nog een briefje met de post? Om er 4 dagen op te moeten wachten als je het geluk hebt dat de postbode wel effectief de post in de bus komt steken, in plaats van het weg te gooien zoals bij ons.
  • Gino Denil

    6 jaar geleden
    Bpost was anders al een goed winstgevend bedrijf geworden. Vandaar hun overnamepoging van postNl. Maar ook hier is veel winst nooit genoeg. En wordt er gestreefd naar steeds meer. Ondertussen krijgt zo een hulppostbode een vlakke loopbaan met een aalmoes als salaris. Een loon dat tijdens zijn loopbaan nooit geen verhoging meer kent. En dan komen socialisten met het voorstel om de gepensioneerde leraar te plukken om die hulppostbode een beter pensioen te geven.
  • Freddy Madou

    6 jaar geleden
    Man, man, man en maar de prijzen opslaan ,de lijn doet ook al mee 1 euro duurder voor een 10 beurten kaart, en de regering houdt de lonen laag.
  • Dirk Verheyden

    6 jaar geleden
    Gaan ze dan ook zorgen dat 4,7% van de post wel in de juiste brievenbus geraakt?