AP
Volledig scherm
© AP

Dow Jones kent slechtste dag in anderhalf jaar

De Amerikaanse aandelenbeurzen zijn met stevige verliezen gesloten. De Dow-Jonesindex tekende zelfs het grootste dagverlies op in ruim anderhalf jaar. Beleggers verwerkten tegenvallende resultaten van zwaargewichten als Apple, ExxonMobil en Chevron. Ook leidde het maandelijkse banenrapport van de overheid tot nerveuze reacties.

7 reacties

  • Dany Herman

    6 jaar geleden
    Den Jozef weet waarover hij spreekt het is inderdaad zo uw geld moet ge in drie verdelen één derde in aandelen, één derde op aparte rekening om bij serieuze daling bij te kopen en één derde blijft op spaarrekening en die verhouding moet ge respecteren staan
  • raymond van der craen

    6 jaar geleden
    Ik ga binnen enkele maanden op de beurs spelen na de nieuwe grote crash, winst verzekerd!
  • J. VAN SCHUERBEECK

    6 jaar geleden
    De beurs gaat op en neer. Dit is altijd zoal geweest. Diegenen die nu nog al hun geld belegd hebben in aandelen hebben dit niet begrepen. Als de koersen zo hoog staan moet je al een gedeelte van je portefeuille verkocht hebben. Staat je geld dan een tijd op een spaarrekening en brengt het niks op is dat geen ramp. Na een correctie moet je geld hebben om dan terug te kunnen instappen. Beleggen is een werkwoord.
  • kris deka

    6 jaar geleden
    Straks steken ze het ook nog op bitcoin,
  • François Defosse

    6 jaar geleden
    De beurzen gaan nog veel zakken wanneer het gratis geld uit de markt wordt gehaald. Bitcoin en co zijn reeds de eerste slachtoffers, de rest volgt wel. We zullen terug moeten werken om geld te verdienen, en zo hoort het ook.