EPA
Volledig scherm
© EPA

Tom Brady: de quarterback van 41 die aan de zijde van Braziliaans supermodel de geschiedenisboeken van de Super Bowl blijft herschrijven

Super BowlZondagnacht zijn de ogen gericht op Atlanta. De 53ste editie van de Super Bowl tussen de New England Patriots en de Los Angeles Rams zal er namelijk worden afgewerkt in het prachtige Mercedes Benz Stadium. De Patriots staan al voor de elfde keer in de grote finale van het American Football-seizoen en ze willen zondag dan ook maar wat graag hun zesde oppergaai afschieten. Daarvoor rekenen ze in elk geval op Tom Brady, de nu al legendarische quarterback Tom Brady.

9 reacties

  • jonas schauvliege

    5 jaar geleden
    maar tegen cam newton heeft brady nog nooit gewonnen :p goooo panthers keep pounding
  • Peter Allaerts

    5 jaar geleden
    Peyton Manning is the GOAT, hij had geen Bill Bellicheck nodig om goed te zijn. Brady is een super QB maar het echte fenomeen bij de Patriots is Bellicheck. Hij is de mastermind achter alle successen daar. Manning kon dat zonder coaching, hij coachte zelf zijn WR en zij offensive line.
  • Dirk Brouns

    5 jaar geleden
    Randy Fokker Toch eens nadenken. Voetballer krijgt wat schoppen en heeft misschien last na carrière maar Am Football is een van slechtste sporten voor je hersenen. Zelfs slechter dan boksen. Bijna 99% van NFL heeft permanente hersenschade. Aan jou de keuze :)
  • Tom Van Calster

    5 jaar geleden
    Ach, american football. De "sport" waar ze 12 minuten spelen en de rest stilstaan. En dat zijn feiten. Dus Sven, kan zijn dat je hard geraakt wordt, maar daarna kan je weeral wat uitrusten. En dat kan bij voetbal dus niet. Geen wonder dat er zoveel obese spelers in de NFL zitten die geen 5 kilometer aan 1 stuk kunnen lopen zonder hartaanval.
  • Patrick Martens

    5 jaar geleden
    Australian football, dat is de sport.