Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Vanhaezebrouck hekelt Anderlechtfans: "Ze moeten niet fluiten, ze moeten ons stéunen"

Topschutter Hanni vertrok na wrijvingen met het Anderlechtpubliek en paars-wit heeft geen thuisvoordeel meer. Hein Vanhaezebrouck trekt aan de alarmbel. "Fans moeten steunen, niet fluiten."

50 reacties

  • Ronny Popelier

    6 jaar geleden
    Altijd dit steeds terugkerende vervelende gedrag van een kliekje zogezegde supporters. Hazi, buiten, Weiler buiten, roepen RSCA zou beter Hein als trainer nemen, en nu is de reactie daar terug Hein buiten, net als Hanni, Steven, Bram N, Proto enz... Is makkelijk aan de zijkant ieder af te breken. Als men zijn ploeg niet kan en of wil steunen, blijf dan thuis bij de buis. Al staan ze laatste als echte suporter dan nog steun je de eigen ploeg RSCA. PUNT.
  • Peter De Sadeleir

    6 jaar geleden
    Hein dacht dat hij naar de hemel ging toen hij AA GENT Verade!.
  • Tom Francois

    6 jaar geleden
    Toen Anderlecht Hein voorstelde als trainer wist ik al lang dat hij niet bij Anderlecht thuis hoorde. En kijk, hij laat dit op alle vlakken zien en zal zich snel onmogelijk maken bij deze club, de prestaties zijn ondermaats sinds hij er is. Als ik Coucke was zou dit mijn eerste wissel zijn, Hein trapte ik met plezier naar de overkant va de straat, er zijn veel betere en veel minder arrogante trainers dan Hein.
  • Herman Reyns

    6 jaar geleden
    30 dagen zonder klagen. Dat is te moeilijk voor Hein.
  • dave hosten

    6 jaar geleden
    Het is al langer geweten dat Anderlecht vooral succes supporters heeft. Vermits het al paar jaar bergafwaarts gaat, krijg je dat. Lege plaatsen en misnoegde "supporters"...