Ahmed Laaouej
Volledig scherm
Ahmed Laaouej © Photo News

PS: "Begroting opgeblazen met botox"

De Franstalige socialisten betwisten de interpretatie van de begroting 2017 door de federale regering. "Ze hebben de cijfers van 2017 opgeblazen met botox. Maar het dreigt snel opnieuw in te vallen, wanneer men de begrotingen 2018 en 2019 zal moeten voorbereiden", zegt PS-Kamerfractieleider Ahmed Laaouej.

19 reacties

  • Dan Midden

    6 jaar geleden
    Staatsschuld onder Elio is enorm toegenomen dus P$ zou beter zwijgen in deze materie! Migratiebeleid van dezelfde P$ heeft Belgie al 72 miljard gekost de afgelopen 25 jaar dus hebben ze een enorme verantwoordelijkheid mbt de schuld! Ook de P$ was "rijkelijk" vertegenwoordigd in de raden van bestuur van alle banken die nadien "gered" moesten worden. Banken waar ze geen zitjes hadden moesten niet gered worden! Oorzakelijk verband?
  • vanaeken jokke

    6 jaar geleden
    Van kleuters kent gij ook helemaal niks alleen maar zagen over de socialisten dat die zo geweldig presteren hé Tom Faes.1,een kleuter is zoals gij tussen 4 en 6 jaar en een 12 jarige is een puber tot 16 jaar Tom.2 Tom een puber kent zijn aardrijkskunde en weet dat Vilvoorde tegen Brussel ligt.3 de burgemeester is daar een socialist en het enige dat die doen is hun zakken vol graaien.
  • Willy Masson

    6 jaar geleden
    Hoeveel was de positieve bijdrage van het Waalse en Brusselse gewest ?
  • dominique castelein

    6 jaar geleden
    een begroting is de som van de deelstaten,met het negatief resultaat van het franstalige gewest moet rekening gehouden worden en dat is de oorzaak van die negatieve cijfers,die socialist is daar goed op de hoogte van,eenmaal een onafhankelijk Vlaanderen zullen we deze problemen niet meer kennen,na 2020 zal Vlaanderen 6,5 miljard Euro niet langer moeten transfereren naar het franstalig gewest ,we zullen dan wel zien wat er dan zal gebeuren
  • Anoniem

    6 jaar geleden
    En maar leuteren over het begrotingstekort. Maar dat die leuterende burgers ook maar iets zouden toegeven op verkregen premies, kortingen, aftrokken, bonussen, cheques, tegemoetkomgen, tussenkomsten, pensioenleeftijd, werktijdverlenging … etc etc … om van infrastructuur nog maar te zwijgen, leuteren ze er niet bij.