Foto ter illustratie
Volledig scherm
Foto ter illustratie © ap

Piloot omgekomen bij neerhalen Russisch gevechtsvliegtuig

De piloot van het Russische gevechtsvliegtuig dat boven de Syrische provincie Idlib is neergehaald, is volgens het Russische ministerie van Defensie om het leven gebracht. Dat melden Russische persagentschappen.

9 reacties

  • amir alispago

    6 jaar geleden
    Zulke " piloten" bombarderen regelmatig markten in ziekenhuizen om zoveel mogelijk burgerslachtoffers te maken. Moeten zij genadig zijn voor hem ?!
  • Pieter Demeyere

    6 jaar geleden
    Elke dag tientallen verscheurde of verbrande kinder zien ten gevolge van moedwillige Russische en Syrische bombardementen op burgers. Spijtig dat we dit niet te zien krijgen. Weer een Russisch vliegtuig en piloot minder die de moegetergde uitgehongerde verjaagde syrische bevolking kan bombarderen. Assad en Rusland zijn de echte terreurzaaiers!!
  • Jan

    6 jaar geleden
    Voor de mensen die het eventueel willen weten, dit is een afbeelding van een Sukhoi 24 in "landingsconfiguratie" op 17L, Latakia Air Base, ook wel Khmeimin Air Base genoemd.."Vakantieoord" van de Russische luchtmacht in Syrie op 10 km zuidoost van Latakia.
  • Paul Boutsen

    6 jaar geleden
    Ik zou niet in de schoenen van die piloot willen zijn. Dit is erger dan de hel waar die man is in terecht gekomen, de hel die hij ons net voor wilde beschermen.
  • joost blondiau

    6 jaar geleden
    Het was daar in Syrië toch allemaal opgelost? Terreurniveaus die dalen want IS vormt geen gevaar meer..