Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Knokpartij ontsiert triomf Sanne Cant, teammanager Philip Roodhooft geboeid weggeleid

WK VeldrijdenDe euforie in de entourage van Sanne Cant sloeg tijdens de podiumceremonie even om naar doffe ellende. Met dank aan een overijverige - maar lompe - security, die alle realiteitsbesef kwijt was.

169 reacties

  • paul droesbeke

    6 jaar geleden
    Dit was geen security maar een knokploeg
  • Sjonny Martero

    6 jaar geleden
    Als je geen badge hebt en het recht tot toegang opeist mag men je buiten zetten. Als je je natuurlijk boven de veiligheidsagent zet kan je dit meemaken. De mensen zonder badge zijn in fout.
  • Victor OOMS

    6 jaar geleden
    Geen badge, geen toegang punt uit. Maar dat geeft de security niet het recht om zo driest te handelen. Security moeten mensen zijn met verstand en geen vechtmachines.
  • Guido Swerts

    6 jaar geleden
    Het is een feit dat sommige "bewakingsagenten" het niet waard zijn om deze functie te mogen uitoefenen,dat zijn de zogenaamde "cowboy's" of beter gezegd..."rotte appels" die men er best zo snel mogelijk uithaalt..zodat andere onschuldige mensen beschermd zijn tegen zulke vechtersbazen die gretig misbruik maken van hun positie en zich gesteund voelen omdat ze altijd met meerderen terplaatse zijn,dus,badge inleveren aan Binnenlandse Zaken en andere job zoeken!
  • Guido Volkaerts

    6 jaar geleden
    Over de feiten zelf kan ik vanaf hier niet oordelen want ik was er niet bij. Over de aanleiding kan ik dan wel oordelen: Je hebt niet het juiste pasje en je bevind je op een groot internationaal evenement, het WK, dus heb je daar niks te zoeken en moet je daar weg...