Rusland is een voorraad van zo’n 2.000 tactische kernwapens aan het moderniseren, waaronder ook wapens die inzetbaar zijn door schepen, vliegtuigen en grondtroepen.
Volledig scherm
Rusland is een voorraad van zo’n 2.000 tactische kernwapens aan het moderniseren, waaronder ook wapens die inzetbaar zijn door schepen, vliegtuigen en grondtroepen. © REUTERS

"Rusland werkt aan autonome nucleaire 'Doomsday'- torpedo"

Rusland werkt aan nieuwe intercontinentale nucleaire torpedo’s die autonoom werken onder water. Dat beweert het Pentagon. Sommige analisten noemen de torpedo’s 'Doomsday-wapens’.

40 reacties

  • james vroman

    6 jaar geleden
    er moeten weer militaire toestellen aangekocht worden ....ze gaan hun ingebeelde oorlog weer beginnen ..wedden dat ze de duurste toestellen zullen kopen ...beetje de zorgverzekering verhogen hier en een idexsprongske daar en het komt al in de sjakos ..
  • silvy Broux

    6 jaar geleden
    Het zijn toch goede vrienden he Trump en Poetin ? En er werd deze week nog op tv gezegd dat er geen kernoorlog of oorlog komt niet met NK en niet met Rusland ik ben benieuwd
  • Kelly Verlinden

    6 jaar geleden
    Rusland wordt alleen maar sterker onder Poetin. Die is ten minste slim, in tijde van vrede bereidt je je voor op oorlog. Niet zoals Europa die als een mak lammetje ligt te slapen.
  • Micheline Gevers

    6 jaar geleden
    Hoe we er ook over denken, wij weten niets. We mogen lezen wat we ook willen we lezen nooit de waarheid, want die is toch topgeheim.
  • Marc Camp

    6 jaar geleden
    Ach, men weet ondertussen dat meervoudige nucliare explosies laag in de lucht, de gebieden besmet met radioactief materie. Wat men ook weet sinds Tsjernobyl is dat die radioactieviteit tot zelfs in europa terecht kwam, en dit in mindere mate, weet je dan wat meervoudig zou veroorzaken? Nee, ik denk dat we het niet willen weten. Maar eerlijk, ik geloof Amerika ook niet!