BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Slap AA Gent komt pas in slotfase langszij tegen Eupen, winteraanwinst Janga scoort op de valreep

Jupiler Pro LeagueEen week nadat het Club Brugge versloeg, zag het er lang naar uit dat AA Gent drie punten zou laten liggen aan de Eupense Kehrweg. In de absolute slotminuten bezorgde Rangelo Janga de Buffalo’s alsnog een punt.

7 reacties

  • Christiaan verhauwen

    6 jaar geleden
    Het is niet de eerste keer dat Scheids Visser Gent benadeeld, Donker rood voor Kone, iedereen zag het behalve Visser! Yves Vanderhage, waarom zo lang wachten om Chakvetadze in te brengen?? Deed Gent veel beter voetballen!
  • Robert VAN LAERE

    6 jaar geleden
    Visser is een zwakke thuisfluiter = Kone had na de tackle op Verstraeten rood moeten krijgen, Kubo is een schim van zichzelf en Andrasevic eens te meer onzichtbaar = dominant maar flauw Gent met veel onbestaand doelgevaar.
  • Jos Vdh

    6 jaar geleden
    Het was duidelijk dat eupen punten moest halen, neem de 7' en de 92' en Visser is er in geslaagd om eupen een punt te bezorgen PROFICIAT. Is het echt zo moeilijk voor een scheidsrechter om 90' eerlijk te zijn.
  • Peeters Francis

    6 jaar geleden
    Dat Punt van Eupen zal Zuur smaken bij KV Mechelen, de club die de laatste twee jaar meer bezig was met verbouwingen dat met het uitbouwen van de ploeg. as dinsdag kan het degradatie verdict vallen voor de Mechelse kakkers.
  • alain lammens

    6 jaar geleden
    De aanval op Verstraete had moeten bestraft worden met een rode kaart. Duidelijk dat onze scheidrechters verschillende regels hanteren.