AFP
Volledig scherm
© AFP

VIDEO: Melania keurt echtgenoot Donald Trump geen blik waardig bij aankomst in Mar-a-Lago

BuitenlandHet zijn al zware weken geweest voor de Amerikaanse first family, nadat drie weken geleden het schandaal losbarstte rond de vermeende affaire van president Trump met pornoster Stormy Daniels. De first lady zou volgens bronnen van de krant Daily Mail ‘not amused’ geweest zijn met de onthulling. Nadat ze al haar reis met haar echtgenoot naar het World Economic Forum in het Zwitserse Davos annuleerde en met een gezicht op onweer zijn State of the Union bijwoonde, keurde ze hem nu ook geen blik waardig toen ze dit weekend aankwamen in hun buitenverblijf in Florida.

60 reacties

  • Mieke Vanneste

    6 jaar geleden
    Melania moet kijken waar ze haar voeten zet, want met die hoge hakken...
  • Raoul van Hauwaert

    6 jaar geleden
    @dani Mertens wie denk jij dat die roddels over Obama en co de wereld heeft ingestuurd? Tzal toch niet van de entourage van Trump komen zeker. Complot echt niet als er Al een is is het tegen de democraten. Vooral ga eerst alle bronnen na en niet alleen die van Trump, die bij voorbaat vooringenomen zijn.
  • Diane Van Riet

    6 jaar geleden
    Ik heb dat mens nog nooit zien lachen. Het druipt eraf hoe het tegen haar goesting is om met die man samen te leven. Alleen de dollars zullen dit leed wat verzachten.
  • x x

    6 jaar geleden
    90% van de commentaren hier zijn gebaseerd op onwetendheid of brainwash door de pro Clinton media zoals HNL. Trump heeft gewonnen omdat Amerika Hillary haat. Tegen Bernie Sanders had Trump geen schijn van kans. Hillary is rot en ongelooflijk gevaarlijk, een luitenant van Soros. In een kwaliteitskrant zag ik gisteren wel een artikel over Soros met zelfs vermelding van zijn Europese luitenant Guy Verhofstadt. Maar dat was in een kwaliteitskrant... :)
  • Diane Bernaerts

    6 jaar geleden
    Hugo: nee, ik bedoel niet dat speldje, maar die witte streep op zijn linkermouw. ;)