BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Met welke bandjes rijdt Van Aert straks het WK? "Hangt af van de weersomstandigheden"

WK veldrijdenHet meerendeel van de veldrijders zal straks het WK rijden met Rhino's rijden. Dat is een grof bandenprofiel waarmee de renners zoveel mogelijk 'grip' hebben op de modder.

5 reacties

  • Dirk Verstraete

    6 jaar geleden
    Tjah and the winner is. . . tromgeroffel . . . .
  • Ongeveer Precies

    6 jaar geleden
    Eigenlijk hoop ik dat Sweeck de pannen van het dak rijdt. Dat hij mee schuift met Mathieu als hij een versnelling plaatst terwijl Van Aert ergens in de bagger met zijn benen in de lucht ligt te spartelen. En dan mag Sweeck de titel ook nog wel pakken in een sprint met Van der Poel. Hoogst onwaarschijnlijk allemaal, maar voor de race zou het wel mooi zijn. Groeten uit Nederland, fijne race straks allemaal.
  • vangeel guido

    6 jaar geleden
    Ik zou geen groene nemen maar oranje bandjes .Tis in Holland te doen hee.
  • marc ledure

    6 jaar geleden
    Ik denk dat hij gaat mogen rijden met wat hij wil , hij gaat geen grond genaken tegen Van der Poel gelijk altijd of hij gaat het weer in zijn gezicht gesmeten worden door Van der Poel peg heeft.
  • Bernd Vaes

    6 jaar geleden
    Waarom zoveel aandacht voor Wout? Omdat hij een Belg is? Mooi en nobel, maar alles moet in zijn context gezien worden. Matthieu staat torenhoog boven Wout. het is dan ook te verwachten, dat Matthieu wint. Waarom geeft de krant dan minstens geen gelijke informatie over hem?