REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Bonden Brussels Airlines dreigen met staking

Brussels AirlinesDe vakbonden bij Brussels Airlines dreigen met stakingen. Aanleiding is het nieuws dat het Duitse moederbedrijf Lufthansa het Belgische merk fors zou inkrimpen. Dat schrijft Het Nieuwsblad. Mogelijk worden CEO Bernard Gustin en financieel directeur Jan De Raeymaeker morgen bedankt voor bewezen diensten. 

37 reacties

  • Dirk Sonck

    6 jaar geleden
    Brussels Airlines zal opgedoekt worden. Te duur en overbodig. Zonder de kapitaal inbreng Duitsers was het al failliet. Daarbovenop komt nog de ambtenaarsmentaliteit en de vakbond chantage. Het is genoeg geweest. Hopelijk is Eurowings wel klantbvriendelijk.
  • ADRIEN VAN DE WALLE

    6 jaar geleden
    Ondertussen doen Charleroi en Luik naarstig verder, en de vlamingen kappen maar op de walen !! We komen snel naar de situatie waar we leefden op kosten van onze zuiderburen, dank u flaminganten
  • Michel Mewis

    6 jaar geleden
    Sabena-mentaliteit steekt kop op! Ah ja is binnenkort vakantieweek, kunnen ze heel veel gezinnen treffen...daarom koos ik met mijn gezin in deze vakantie met andere maatschappij naar Rome te vliegen...arm België !
  • Wilfried Ruts

    6 jaar geleden
    2x zo duur voor dezelfde bestemmingen en slechte service. ik vlieg al een tijdje via schiphol en nooit problemen.
  • Sandra Adriaens

    6 jaar geleden
    Johan, het verschil met Finland en Ierland? Die landen hebben pakken internationaal gerichte bedrijven. In België hadden we deze maar we hebben ze weggepest. België is een slaaplandje geworden waar iedereen jobkes heeft aan de overheid (voort goe pensioen). Daarmee laat je geen vliegtuigen vliegen natuurlijk.