Michael Bublé, vrouw Luisana Lopilato en zoontjes Noah en Elias.
Volledig scherm
Michael Bublé, vrouw Luisana Lopilato en zoontjes Noah en Elias. © Instagram

Michael Bublé en vrouw verwachten derde kind

Michael Bublé en zijn vrouw Luisana Lopilato verwachten een derde kind. De 42-jarige zanger en de 30-jarige actrice bevestigden zaterdag aan E! News dat de berichten over haar zwangerschap in Argentijnse media kloppen.

0 reacties

  1. KIJK. Acteur Ryan Gosling verrast fans bij stuntshow in pretpark Universal Studios
    Play
    CELEBRITIES

    KIJK. Acteur Ryan Gosling verrast fans bij stuntshow in pretpark Universal Studios

    Ryan Gosling heeft een verrassingsbezoek gemaakt aan een stuntshow in de Universal Studios in Hollywood om zijn nieuwe film “The Fall Guy” te promoten. Daarin is hij namelijk zelf te zien als stuntman. Wanneer de acteur tevoorschijnkomt, zijn heel wat fans door het dolle heen. Ook de regisseur van ‘The Fall Guy’-film, David Leitch, is aanwezig. De twee kijken met veel plezier naar de halsbrekende stunts van de stuntmannen, maar zelf meedoen slaan ze al snel af. “Ik kwam gewoon om even hallo te zeggen”, aldus Ryan Gosling.
  2. 
Danni Heylen onthult ‘F.C. De Kampioenen’-geheim: “Een grote musical lag op tafel, maar om deze reden zei ik stellig nee”
    Play
    Showbits

    Danni Heylen onthult ‘F.C. De Kampioenen’-ge­heim: “Een grote musical lag op tafel, maar om deze reden zei ik stellig nee”

    Zondag mocht Danni Heylen 73 kaarsjes uitblazen, maar aan stoppen met werken denkt de actrice nog lang niet. “Zo lang het hoofd en het lichaam mee wil, gaat iemand die acteert niet met pensioen”, vertelt ze fier. Ook toen in 2011 na 21 jaar een einde kwam aan ‘F.C. De Kampioenen’, zat Danni allesbehalve in zak en as. Theatermakers casten haar bij de vleet voor nieuwe producties en dat maakt dat haar agenda tot juni 2025 goed vol staat. Waarom ze nog zo graag blijft acteren? En waarom er nooit een theaterversie van ‘F.C. De Kampioenen’ kwam? Je komt het te weten in deze nieuwe Showbits.