happy
Volledig scherm
happy © Unsplash

Fuck-you geld en 4 andere tips voor meer geluk

We hoorden het deze week weer: het aantal burn-outs blijft stijgen. We zijn meer dan ooit op zoek naar de formule voor meer geluk. Zakenman en schrijver Rolf Dobelli probeert antwoorden op de geluksvraag te formuleren in een nieuw boek 'De kunst van goed leven: 52 simpele levenstechnieken voor geluk.'

6 reacties

  • Aaa Aaa

    6 jaar geleden
    Beste tip doe je goesting de rest is zever
  • johan De Coninck

    6 jaar geleden
    En vooral 12 rules to life, an antidode to chaos van professor Jordan B Peterson lezen waarin een hoop dingen staan die niet populair maar broodnodig zijn om het leven zin te geven. Geluk is slechts een bijproduct en mag geen doel op zich zijn.
  • Dirk Landuyt

    6 jaar geleden
    Vergeten : eis dat de roverheid u met rust laat, scheelt 55% van de levensduurte en zorgen.
  • vicky vanderweyen

    6 jaar geleden
    Toevallig heb ik dit week-end twee maal iets mee gemaakt wat me triestig maakt,gisteren een dame van rond de veertig die gewikkeld in een deken zat te bedelen,blik op oneindig,vandaag in een Turkse supermarkt een vrouw met twee pakken bloem en een pallet eieren die vroeg of ze volgende week mocht komen betalen,dit zijn voorvallen die aan me blijven kleven en waar ik een paar dagen ongelukkig van kan zijn.
  • Gert De Vries

    6 jaar geleden
    "sluit verzekeringen af, ze nemen alvast financiële zorgen weg." Dat is een goeie... "sluit verzekeringen af, ze kunnen u alvast het gevoel geven financiële zorgen weg te zullen nemen... tot u de kleine lettertjes leest en die navraagt die u niet begrijpt en/of zorgen baren."