VTM
Volledig scherm
© VTM

Helmut Lotti: "Meer dan de helft van mijn geld weggegeven"

Helmut Lotti komt uit een bescheiden gezin. Er was geen geld om chique dingen te kopen, of mooie kleren. Ongelukkig maakte het Helmut niet, maar hij geeft wel toe dat hij er zich soms om schaamde. Dat vertelde hij vanochtend in 'De Rotonde' op Radio 2.

16 reacties

  • eric debanne

    6 jaar geleden
    Een van onze beste zangers ! Gewaardeerd in het buiten land Maar in eigen land ??? Gewoon jaloezie Typisch Belgisch mentaliteit ! Niets van aantrekken Helmut je hebt een prachtig stem !
  • Anne Marie De Keersmaecker

    6 jaar geleden
    men mag van Helmut zeggen wat men wil, hij blijft een eenvoudige jongen, zijn rijkdom? zijn stem ik gun hem zijn 'grote luxe', hij heeft er voor gewerkt.
  • urbain schotte

    6 jaar geleden
    Beste Jasper Verbeke : beschrijf in dit forum dan even zijn "leven in grote luxe" als je blijkbaar toch zo veel weet over zijn levensstijl ! Ben echt benieuwd naar je (waarschijnlijk ook hypocriet) antwoord want ik heb zo mijn twijfels.
  • herman huyben

    6 jaar geleden
    Ik heb er niks van gekregen. Waarom al de anderen wel en ik niet?
  • willy goelen

    6 jaar geleden
    Mij hebben ze beroofd , Draghi en Preat en de ECB bende , met behulp van de parlementariërs die alles goedkeuren . Ik hoop dat ze hierop zullen beoordeeld worden bij de verkiezingen .