Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Peter Ketelslegers schrijft wanhopige brief aan Maggie De Block na zoveelste aanval clusterhoofdpijn: “Waarom word ik niet geholpen?”

BinnenlandDe Limburgse Peter Ketelslegers heeft een open brief gepost op Facebook waarin hij minister van Volksgezondheid Maggie De Block (Open Vld) oproept om ernstig zieke patiënten zoals hij niet te laten stikken. De man uit Diepenbeek die lijdt aan een hevige vorm van clusterhoofdpijn, deed dat na de uitzending van ‘Van Gils en Gasten’ waarin Bo Van Spilbeeck vertelde over haar transitie tot vrouw en de operaties die ze daarvoor zal ondergaan. Ketelslegers vindt het niet kunnen dat wat hij “luxeoperaties” noemt wél terugbetaald worden en patiënten zoals hij níéts terugtrekken.

63 reacties

  • Anoniem

    6 jaar geleden
    Remi Verbeke heeft gelijk wat betreft cannabisolie. Waarom jaren blíjven doorsukkelen met iets dat niet werkt ?
  • Marie-Anne Vermeersch

    6 jaar geleden
    Denk niet dat Maggie met het welzijn van patiënten bezig is.Eerder met haar eigen welzijn
  • Tom Wittemans

    6 jaar geleden
    Maggie buiten! Echt slechte post voor haar. Ze deed het beter bij immigratie
  • Frankie Mous

    6 jaar geleden
    Je hebt helemaal gelijk, ik zelf lijd aan depressies psychologen kosten een fortuin maar niks wordt er terug betaald, ik wens je veel sterkte
  • Griet Maes

    6 jaar geleden
    Met alle respect voor Boudewijn/Bo, maar Peter Kegelslegers heeft helemaal gelijk. Constant hevige pijn lijden zonder geholpen te worden is vele malen erger en zou voorrang moeten krijgen voor terugbetaling.