EPA
Volledig scherm
© EPA

Amerikaanse banken leggen aanschaf bitcoins met creditcard aan banden

De grote Amerikaanse banken JPMorgan Chase en Bank of America leggen de koop van bitcoins en andere digitale munten via hun creditcards aan banden. Ze willen niet meer te maken hebben met de risico's die transacties in digitale valuta via hun creditcards met zich meebrengen.

43 reacties

  • Baldr VanHoek

    6 jaar geleden
    En de politiek laat de banken hun gangen gaan... democratie noemt men dit. Het volk betaalt de rekening van de banken decennialang. Dit kan niet blijven duren. Het fantasiegeld dat zogenaamd gecorrigeerd wordt door de politieken op advies van banken is corrupter dan cryptomunten. Daarom dat er telkens op de beurzen gemiddeld om de vijf jaar bubbels ontstaan die niets anders zijn dan banken die het geld van de mensen op de beurs afpakt door desinformaties.
  • Andy De Schieter

    6 jaar geleden
    Cryptomunten zijn fantasiecenten, maar de banken handelen ook in fantasiegeld. Al de mensen hun spaarcenten kunnen de banken nooit uitbetalen, dus waar is dat geld naartoe ? Er is echt nergens een enorme geldberg waar men geld vanaf pakt. Ook de banken schuiven met getallen.
  • Leo Vandevoorde

    6 jaar geleden
    Een luchtbel barst vanzelf, hier zijn machten tijd en moeite aan het steken in het stukprikken.
  • Filip Desmedt

    6 jaar geleden
    Als ze er niks kunnen zelf op verdienen , wel dan gaan de banken alles er aan doen om het kapot te krijgen , en daar zijn ze ondertussen heel sterk mee bezig !!
  • Frank De Witte

    6 jaar geleden
    1 woord voor: maffiapraktijken!