De reactie van papa Adrie van der Poel over de prestatie van Wout Van Aert doet stof opwaaien.
Volledig scherm
De reactie van papa Adrie van der Poel over de prestatie van Wout Van Aert doet stof opwaaien. © Photonews

"Hij ademde niet" en "kloof van 2 minuten niet normaal": wat bedoelt Adrie van der Poel met uitspraken over Van Aert?

WK veldrijdenGeen tranen bij Mathieu van der Poel na de aankomst. In tegenstelling tot vorig jaar kon de Nederlander in eigen land wel de ontgoocheling verbijten. "Ik kan ermee leven als ik op mijn waarde word geklopt." De reactie van papa Adrie van der Poel deed iets meer stof opwaaien.

436 reacties

  • lucien Noreilde

    6 jaar geleden
    het veldrijden is circus geworden 25 - 30 km /uur geen loopstroken van + 50meter geen bermklimmen geen sompige paden enkel voor veel koersen te kunnen organiseren en een vedette te kunnen creëren voor de commerce
  • Peeters Francis

    6 jaar geleden
    Een WK is een 1 dagswedstrijd waar vaak niet de beste wint. W! V Aert wal zondag de beste maar VD Poel zijn seizoen in veel beter.
  • emiel Clarijs

    6 jaar geleden
    Iedereen weet toch waar Wuyts zijn 'wijsheid' vandaan heeft, juist van de 'manager' van telenet die zo wat in alle programma's moet opduiken, en wie zijn/hun mening niet deelt zoals Roger de Vlaeminck worden neergesabeld in extra time,
  • guido Stultjens

    6 jaar geleden
    slechte verliezer Adrie,je zoon is slimmer
  • Marleen Gevers

    6 jaar geleden
    Als er zijn die de boel opstoken zijn het toch Wuyts en Albert , je kan als je wil vanalles maken van wat iemand zegt door er dingen aan toe te voegen en een eigen interpretatie aan hetgeen gezegd wordt te geven. Degenen die na hetgeen het gezegd werd denken aan doping denken er vooral ZELF aan om de ene of andere rede , Wuyts door de bovenaardse prestatie van Wout en Albert omdat hij het weet.