Instagram/Nakedwanderings.
Volledig scherm
Instagram/Nakedwanderings. © screenshot

"Wist je niet van het swingersfeest?": Vlaams koppel dat naakt wereld rondreist onthult gênantste moment

Per ongeluk arriveren op een swingersfeestje. In je blootje. Dat is het gênantste moment van Nick (35) en Lins (31), twee Vlamingen die naakt de wereld rondreizen. Ze vertellen over hun avonturen aan de Australische nieuwssite news.com.au.

25 reacties

  • Jacques Hillaert

    6 jaar geleden
    Iedere kunstenaar schildert minstens een aantal keren naakt , wat is daar verkeerd aan, misschien moeten we allen meer durven naakt in beeld komen om de geschifte triestige puriteinen een les te leren in menselijkheid, spontaniteit ...
  • eric brack

    6 jaar geleden
    het verwonderd mij elke dag weer dat er anno 2018 nog steeds mensen zijn die nog altijd in het victoriaans tijdperk leven. Ze gaan douchen met hun kleding aan, durven niet meer monokini te liggen en zijn angstig om hun blote teen te laten zien. En naakt heeft niets met swingers te maken. Naakt en seks vermengen heeft te maken met het infantiele gedachten van die groep puriteinen die hun seksuele ontwikkelingsfase niet of nog niet ontwikkelde hebben.
  • robin broothaers

    6 jaar geleden
    @imo dijk : en ik die dacht dat iederen naakt geboren was..... ik ben zelf helemaal geen naturist, maar wat is er in hemelsnaam fout om naakt te zijn? Heeft de indoctrinatie van alle godsdiensten niet lang genoeg geduurd? Naakt lijkt me niet meer dan normaal. En naakt heeft alleen in de psyche van geobsedeerden meteen een sexuele lading.....
  • Jean-Pierre Vercruysse

    6 jaar geleden
    Er is geen probleem met naturisme. Ben zelf veel naar naturistische stranden vooral in Frankrijk gegaan. Daar is inderdaad niet mis mee!
  • censor

    6 jaar geleden
    voila, ze hebben in de belangstelling gestaan, de volgende aub!