ANP
Volledig scherm
© ANP

Britse privédetective: "Dood Ivana Smit is geen tragisch ongeval"

De dood van Ivana Smit (18) is duidelijk geen tragisch ongeval. Tot die conclusie komt de Britse privédetective Mark Williams-Thomas die op vraag van de nabestaanden van het Nederlands-Belgische fotomodel naar de Maleisische hoofdstad Kuala Lumpur trok en daar een week lang haar overlijden onderzocht.

7 reacties

  • Tina Colpaert

    6 jaar geleden
    Iedereen heeft het door dus waarom nog deze "simpele" man betalen voor idiote" conclusie ja als je een feestje bouwt en naakt naar beneden valt dan is er 1 en ander fout gelopen!!!!!!!
  • Geert Van de Moortele

    6 jaar geleden
    Waarom haar verrassen ?Het bewijsmateriaal is weg.
  • Jan Dhooghe

    6 jaar geleden
    Uiteraard is zijn conclusie dat het geen tragisch ongeval is. Hij wordt daarvoor betaald door de familie. Die familie wil haar grote gelijk bewijzen, de detective geeft hun gewoon wat ze hebben besteld. Het is zoals politici of ceo's een rapport bestellen die telkens aantoont dat ze te weinig verdienen in vergelijking met anderen.
  • Hans PIROT

    6 jaar geleden
    Aan heel de zaak is er een reukje.Waarom vertoeft ze in het gezelschap van zo'n mensen.Het slachtoffer gaat ook niet vrijuit
  • Jean Paul Peelis

    6 jaar geleden
    Nabestaanden aub geef geen geld meer uit aan private initiatieven terzake. Ook onze eigen regeringen hebben er geen vort aan grond. Maleisie is een moslimstaat. Geradicaliseerd. Ongelovigen horen er niet thuis. Alleen Saoudi-Arabie kan licht laten schijnen over deze zaak. Zij zijn de echte heersers in Maleisie.