Victor Wanyama, met een verleden bij Germinal Beerschot, trof heerlijk raak.
Volledig scherm
Victor Wanyama, met een verleden bij Germinal Beerschot, trof heerlijk raak. © Photo News

Wondergoal Wanyama, pareltje Salah en twee dubieuze penalty's voor Kane: slotfase Liverpool - Tottenham had álles

Premier LeagueVoor het knotsgekke matcheinde moest je dit weekend op Anfield zijn. In minuut 95 scoorde Harry Kane op penalty de laatste goal (2-2) nadat hij in minuut 87 een strafschop op 1-2 gemist had. Dat leek Tottenham, nog altijd zonder Alderweireld maar met sterkhouders Dembele en Vertonghen, cash te betalen. Salah, Egyptische wondervoetballer, had in minuut 91 met zijn tweede van de avond en 21ste competitiegoal de Reds immers op 2-1 gezet. Tot de Spurs een tweede dubieuze penalty kregen.