Bij bombardementen door de Syrische luchtmacht in de provincie Idlib, in het noordwesten van Syrië, zijn vandaag tien burgers omgekomen. Vijf burgers moesten naar het ziekenhuis worden overgebracht met verstikkingsverschijnselen als gevolg van gifgas.
Volledig scherm
Bij bombardementen door de Syrische luchtmacht in de provincie Idlib, in het noordwesten van Syrië, zijn vandaag tien burgers omgekomen. Vijf burgers moesten naar het ziekenhuis worden overgebracht met verstikkingsverschijnselen als gevolg van gifgas. © EPA

Tien burgerdoden bij bombardementen in Syrië, ook mogelijke gasaanval

Bij bombardementen door de Syrische luchtmacht in de provincie Idlib, in het noordwesten van Syrië, zijn vandaag tien burgers omgekomen. Dat zegt het Syrische Observatorium voor de Mensenrechten. 

6 reacties

  • Frans Peeters

    6 jaar geleden
    Hoeveel slachtoffers moeten er nog vallen voor de VS zijn wil krijgt, de wapenindustrie moet blijven draaien
  • George P Martou

    6 jaar geleden
    ze zoeken oorlog, ze willen oorlog, alles is goed om er te geraken ! gifgas hier gifgas daar, ik geloof er geen barst van ! wat wel zal zijn is dat die isis en andere rebellen gifgas hebben en weeral een false flag zullen opzetten om Syrië kompleet de middeleeuwen in te bombarderen tot meerdere eer en glorie van usa en zijn greep op de wereld en de oliepijpleidingen ginder ! zoek het op !!
  • Michaël Van Gansbeke

    6 jaar geleden
    Dat observatorium is één man in de buurt van Londen waarvan de geloofwaardigheid en zeker de subjectiviteit ver te zoeken is. De witte helmen is trouwens een hoax. Al lang bewezen dat dit terroristische strijders zijn die nu en dan voor de camera van hoedje wisselen.
  • Ed Buun

    6 jaar geleden
    Mister gas-gas poetin heeft weer toegeslagen. Hoe lang gaan ze die gek nog laten doen?
  • Max Illens

    6 jaar geleden
    Syrie en Turkije plegen momenteel massamoorden op onschuldige burgers en dus misdaden tegen de menselijkheid. Geen haan die kraait, gren beschuldigingen van Europese leiders, geen vergaderingen bij de Verenigde Naties. Schande!