Groep jongens verwondt meisje (22) met blikje: “Ze wilden ons niet doorlaten”

© *

De 22-jarige Cheila D'Hondt uit Poperinge is zaterdag rond middernacht aangevallen door een groepje jongens in de Rijselstraat in Ieper. De jonge vrouw hield een gapende hoofdwonde over aan het geweld.

thv

Cheila was zaterdagavond de bloemetjes aan het buitenzetten in Ieper. Tussen het feestgedruis door ging ze even om extra centen naar de bankautomaat. Niet ver van de KBC in de Rijselstraat liep het grondig mis.

“We botsten op een groepje jongens die ons niet wilde doorlaten, ook niet toen we dat vriendelijk vroegen. Toen mijn vriendin en ik in een bocht om hen heen liepen, kregen we een pak scheldwoorden naar ons hoofd geslingerd. Ik heb me omgedraaid en gevraagd of ze soms problemen met ons hadden. Daarop stapten ze dreigend op ons af. In paniek heb ik mijn blikje op de grond gegooid. Zonder iemand te raken. Een van de jongens nam het blik op en gooide het hard tegen mijn gezicht.”

Cheila liep daarbij een gapende hoofdwonde op. Het meisje moest in het ziekenhuis net boven haar neus genaaid worden.”

Cheila en haar vriend Joeri Kinoo hopen dat de daders gevonden worden. De jonge vrouw diende gisteren al een klacht in bij de politie. “Zij gaan nu kijken voor camerabeelden van en rond de Vismarkt.”

Het koppel looft ook een beloning uit voor de gouden tip. Hun oproep tot getuigen werd gisteren al meer dan duizend keer gedeeld op Facebook.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen