thinkstock
Volledig scherm
© thinkstock

Meer dan een op de drie Vlamingen kent inhoud hospitalisatieverzekering niet

Voor goed een derde van de Vlamingen met een hospitalisatieverzekering is het onduidelijk wat die extra verzekering dekt. Dat blijkt uit een bevraging van Partena Ziekenfonds bij 1.000 Vlamingen. 

7 reacties

  • Jan Verstrepen

    6 jaar geleden
    Mijn ervaring, wat je heb valt juist niet ten hunne lasten, typisch voor verzekeringen veel beloven en dan goed zorgen dat ze niets moeten uitkeren.
  • J. VAN SCHUERBEECK

    6 jaar geleden
    Een goede hospitalisatie verzekering is duur. De goedkope verzekeringen betalen vele zaken niet of maar gedeeltelijk terug. In ons land zorgt men enkel voor de rijken. Zij kunnen zich een dure verzekering permitteren. Van de andere kant zijn er velen die zich geen goedkope verzekering kunnen aanschaffen en bij een hospitalisatie de rekening niet kunnen betalen. Naar het schijnt leven wij in een welvarend land ?
  • Anoniem

    6 jaar geleden
    ik heb ook een hospitalisatie verzekering en al jaren,ik was maar 2 maal in het ziekenhuis,ik ben bij een der grootste,zij regelen alles,maar ik zie nooit de rekeningen of wat er aan mij gebeurde,dus iekenhuizen kunnen zeggen en rekenen wat ze willen ik had geen controle,alleen kreeg ik naderhand ook nog zij het kleine mar toch nog rekeningen van de behandelende arts die ik moest betalen,en dan later maar moet zien terug te trekken van mijn verzekering leg dat eens uit
  • Karel Belmans

    6 jaar geleden
    Erwin Vandriessche Ik heb een hospiverzekering en krijg zelfs géén factuur te zien. Alles wordt rechtstreeks geregeld tussen ziekenhuis en de verzekering. Ik moet dus niets voorschieten!
  • Vera Bres

    6 jaar geleden
    Het is ook een dure grap , en de ziekenhuizen bestelen je ook nog ,doen dikwijls onnodige onderzoeken , willen alle bedden bezet en bij een éénpersoonskamer staan de dokters als éérste in de rij voor hun ere lonen, een schande toch !