BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Mulder: "Wat is het beroep van Gabulov?"

Club BruggeNaar wekelijkse gewoonte blikt onze columnist Jan Mulder op maandag terug op het voetbalweekend. Vandaag heeft de Nederlander het over Vladimir Gabulov, de doelman van Club Brugge:

44 reacties

  • gert lans

    6 jaar geleden
    Keeper speelt toch gene rol in clubke , spelers ook niet alléén Verhaeghe en de refs dié bepalen de winst voor clubke ! Tegen Charleroi nog 2 penalty’s voor Charleroi niét gefloten , de duik van vormer wél en zo is er elke match wel iets ! Schandalig!!!
  • jean-pierre dermaut

    6 jaar geleden
    Courtois heeft de laatste tijd ook al veel steekjes laten vallen ,ten andere ,die is altijd al veel te hoog ingeschat geweest .
  • Dirk Molin

    6 jaar geleden
    Toch even dit: Thibaut Courtois , één van de beste doelmannen ter wereld heeft er ook 7 binnen gekregen in de laatste 2 competitiewedstrijden. Als de verdediging niet thuis geeft is het voor een doelman ook niet altijd makkelijk.
  • Steven Moreels

    6 jaar geleden
    Vermeer, van hem gaan we ook nog stoten meemaken, geloof me, Brugge gaat radeloos worden na de kunstjes van Vermeer. Op Studio Sport al genoeg gelachen
  • danny buyse

    6 jaar geleden
    Natuurlijk is het de schuld allemaal niet van de keper maar het probleem is dat hij er geen enkel uit zijn doel weet te houden!