De verleidelijkste lingerie voor Valentijn

Valentijn is in aantocht en de dag van de liefde is meteen ook het perfecte excuus om jezelf te (laten) trakteren op een nieuw, net dat tikkeltje sexier, lingeriesetje. En je lief vindt het vast niet erg om je er op 14 februari in rond te zien lopen. Van een win win-situatie gesproken… Een overzicht van de leukste setjes ter inspiratie.

vwh

Romantisch roze

Romantisch type? Dan is zachtroze met veel sierlijke accenten misschien wel je ding. Ga voor een beetje transparantie met frulletjes of stoutere dierenprint. Mag het nog wat ondeugender: korsetachtige lintjes aan de beha geven een pittige toets.

Een tintje darker

Met zwart breng je een mysterieuze ode aan je sensualiteit. Maak het lief met hier en daar een strikje. Samen met doorzichtige stofjes creëren ze perfecte mix tussen kinky en klassevol. Tip: staat sexy onder een zwart topje als jullie met Valentijn romantisch gaan dineren.

Klassiek rood

Valentijn, Cupido met zijn pijl en boog, hartjes troef: schuw je geen clichés, dan is de klassieke kleur van hartstocht de tint bij uitstek. Van rozerood en vlammend rood tot bordeaux: geef de voorkeur aan zachte materialen (lees: mijd latex) dan blijft het elegant.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer