Dader Luca Traini wilde wraak nemen op de moordenaar van het achttienjarige Italiaanse meisje dat in stukken gesneden in twee reiskoffers gevonden werd.
Volledig scherm
Dader Luca Traini wilde wraak nemen op de moordenaar van het achttienjarige Italiaanse meisje dat in stukken gesneden in twee reiskoffers gevonden werd. © AFP

Schutter Italië wilde moordenaar voor rechter neerknallen maar bedacht zich en schoot dan maar op elke man "die kleurtje had"

Luca Traini (28), die in de Italiaanse stad Macerata op Afrikaanse migranten schoot, deed dat omdat hij wraak wilde nemen op de moordenaar van de achttienjarige Pamela. Lichaamsdelen van het meisje werden in stukken teruggevonden in twee reiskoffers. Traini wilde de Nigeriaanse dader eigenlijk voor de rechter neerknallen, maar bedacht zich en vuurde daarom op "iedereen die een zwarte huidskleur had".

2 reacties

  • Chris Wauters

    6 jaar geleden
    Weer een terroristische daad in Europa voor de statistieken. Even verwerpelijk dan alle voorgaande.
  • wesley netnem

    6 jaar geleden
    Er worden in Europa meer mensen vermoord door autochtone bevolking dan door vreemden gaan we nu ook op straat zomaar op willekeurige mensen beginnen schieten omdat ze er mss verdacht uitzien of niet voldoen aan een bepaalde norm ? Het probleem is overal dat Criminelen en gewelddadige daders Niet zwaar genoeg gestraft worden en mensen denken dat er wetteloosheid heerst en dus zelf het recht in handen gaan nemen !