© DBA

Josje bekent: “Met één ex had ik graag een kind gehad”

Na haar afscheid van K3 maakte Josje Huisman (30) vorige week haar grote comeback. Ze straalde in een prinsessenjurk op de voorstelling van haar stijlboek ‘Dresscode Josje’ en ze stond daarna op de covers van zowat alle kranten en magazines. Een nieuw begin, maar voor Dag Allemaal ook de gelegenheid om eens terug te blikken op de keuzes die ze tot nu toe maakte in haar leven en carrière.

jva

En als er één onderwerp was waarmee Josje steevast in de boekjes terecht kwam was het wel haar liefdesleven. Maar na relaties met Studio 100-baas Gert Verhulst en acteurs Kevin Janssens en Johnny De Mol is de Nederlandse blondine nu al een tijdje ‘happy single’. “Ik date wel eens”, geeft Josje toe. “Maar ik heb geleerd dat een partner het niet altijd aangenaam vindt om mee in mijn mallemolen te stappen. Overal waar ik kom, word ik aangesproken. Niet iedereen staat ervoor te springen om in de schijnwerpers te staan.”

En hoewel ze “het leven van een vrijgezel wel lekker vindt”, zorgt haar relatiestatus er wel voor dat Josje op haar dertigste kinderloos is. “Vandaag vind ik mijn leven goed zoals het is. Dat ik nog geen mama ben, vind ik ook niet erg. Maar als ik dan mijn nichtje zie, denk ik: ‘Hey, een baby, wat leuk, dat is misschien toch ook iets voor mij’. En ik maak er geen geheim van dat ik met één van mijn drie laatste partners graag een kind had gehad. Ik zeg niet wie, maar dat meen ik wel. Ik begin een relatie altijd met het opzet om het te laten duren, maar daar ben ik nog niet in geslaagd.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER