De auto raakte volledig verhakkeld. De inzittende liet het leven. Ook in de tweede vrachtwagen stierf de bestuurder.
Volledig scherm
De auto raakte volledig verhakkeld. De inzittende liet het leven. Ook in de tweede vrachtwagen stierf de bestuurder. © Marc De Roeck

E19 volledig versperd in Brecht na ongeval met vrachtwagens: twee doden

13 reacties

  • Mike de Louweren

    6 jaar geleden
    Zo spijtig, al die reacties op die camions. Jullie weten allemaal zo goed waar het aan ligt i.p.v. dat je de nabestaanden sterkte wenst. Hou er wel rekening mee in veel van deze ongelukken de oorzaak ligt bij een rem of stuurmanouvre van een of andere snelle jongen/dame die nog snel ff die camion voorbij wou.
  • Robert DE REU

    6 jaar geleden
    Dit is de reden dat ik op de snelweg meestal op het tweede rijvak rijdt maar wel tegen een gangbare snelheid van 120, als er veel vrachtwagens op het rechter vak rijden, betaal met veel plezier eventueel een boete dan geplet te worden tussen 2 vrachtwagens.
  • PAUL WILS

    6 jaar geleden
    Er word totaal niks gedaan tegen cowboys die met vrachtwagens rijden, altijd hetzelfde, waarmee zijn die bezig, behalve met rijden ???
  • Erwin Lambrechts

    6 jaar geleden
    telkens vrachtwagens ongelooflijk en niets wordt er tegen gedaan
  • Koen Matthijs

    6 jaar geleden
    Wanneer komen er eens deugdelijke filedetectie systemen zoals in Nederland? Waar de gemiddelde snelheid en verkeersdebiet gemeten wordt zo en meteen via matrixborden aangepaste snelheid meteen wordt gesignaleerd. Nee in B ligt de oorzaak nooit aan de dramatische infrastructuur, steeds onaangepaste snelheid of seizoens weersomstandigheden. Wake up politiek!