Joel Hoylaerts / Photo News
Volledig scherm
© Joel Hoylaerts / Photo News

"Er komt geen sociaal plan, geen bloedbad bij Brussels Airlines"

Brussels Airlines blijft een Belgische entiteit en de Belgische home carrier. "Brussels Airlines zal blijven groeien - het professionalisme, expertise en passie van de werknemers van Brussels Airlines zijn een vitaal onderdeel op ons gezamenlijke pad naar succes", zegt Thorsten Dirks, de topman van Eurowings, vanavond in een persbericht. Etienne Davignon, topman van SN Air Holding, de overkoepelende holding bevestigt dat het hybride model behouden blijft.

45 reacties

  • jan boden

    6 jaar geleden
    Het wordt dus een gewoon bloedbad.
  • john Roderigas

    6 jaar geleden
    zeer verbaasd dat Davignon alleen maar praat over de lange afstandsvluchten, voor de rest zeer oppervlakkig, geloof hem niet.
  • Nadir van Thielen

    6 jaar geleden
    giteren nog de voledige geschidenis besproek in min eigen oren. ja ik lees niet alleen met mij ogen maar zeg zo veel mogelijk woorden voor taalvadighied van mijn eigen levenm te vertaaan en ja het is hard om u dan te horen denken je leest het verkeerd maar dan als je het zecht in het aangenamer om dat te doen ,
  • Mich Vanderhoydonck

    6 jaar geleden
    De klassieke truuk bij overnames ,van ; “ Er gaat niets veranderen”,....tot ze uit het nieuws zijn en ze geen spaander meer heel laten. Nu zullen we voor intercontinentale vluchten ,Zaventem mogen vergeten als non stop vlucht en zoals iedereen 300 kms mogen doen en kiezen uit Frankfurt,Parijs,Amsterdam . Belgie is een stad groot op de wereldkaart en moet leren zich ook zo te gedragen.
  • chris delanghe

    6 jaar geleden
    De zakkenvullers hebben weer heel goed hun zakken gevuld en intussen gefaald in hun beleid, zoals we dat intussen gewoon zijn. De Bilderbergers zullen het wel flikken dat de belastingsbetalers en schuldslaven hiervoor opdraaien. Ga er maar van uit dat de waarheid net iets anders zal zijn dan wat men beweert. De boel uitverkopen voor en prikje en dan investeren ?!? Dan zijn "ze" weer wat dichter bij hun sinister doel, en worden wij nog maar eens wat armer....