© jimmy kets

Cardoen komt naar Kempen

Autosupermarkt Cardoen wil een vestiging openen in een Kempense stad. Dat vertelde CEO Wim Vos afgelopen weekend in zijn thuisgemeente Mol.

woad

Wim Vos, CEO van Cardoen en zelf een geboren Kempenaar, meldde afgelopen zondag dat de ‘autosupermarkt’ een Kempense vestiging wil openen. Dat deed hij tijdens het actuaprogramma De Persclub in Mol. Hij wilde enkel verklappen dat Cardoen een vergunning heeft aangevraagd in een van de steden waarvan de burgemeesters aanwezig waren voor een debat: Turnhout, Herentals, Geel of Mol. Ondertussen is het geduldig wachten tot de ­papiermolen zijn werk heeft gedaan.

Cardoen opende zijn eerste vestiging in 1992 aan de Boomsesteenweg in Antwerpen. In tegenstelling tot franchisenemers bieden zij auto’s aan van verschillende merken, vaak met opzienbarende acties. Vergelijkingen met andere prijsbrekers zoals Colruyt en Ryanair werden al veelvuldig gemaakt. ­Kempenaars die bij Cardoen willen shoppen, moeten nu nog richting Lier of Hasselt. Vos gaf ook aan dat de digitale verkoop steeds populairder en dus belangrijker wordt.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER