VTM
Volledig scherm
© VTM

'Familie'-kijkers zijn Chris ‘Bart’ Van Tongelen beu: "Maar de rol aan een ander geven? Gaat niet gebeuren"

Amper twee weken. Zo lang heeft de terugkeer van Bart Van den Bossche in ‘Familie’ geduurd. En dat irriteert nogal wat fans van de reeks. Acteur Chris Van Tongelen (49) begrijpt de wrevel niet.

41 reacties

  • Rafael Juliens

    6 jaar geleden
    Tja de vorige Bart van vroeger staat te springen om zijn rol over te nemen ,die speelt in Spoed mee. Hij schreef over een tijdje geleden .. als ze mij terug vragen om de rol van Bart terug te spelen zeg ik geen neen heb ik gelezen.
  • ivan aerts

    6 jaar geleden
    Gestopt met kijken toen Marie Rose terug ten dode was opgestaan. Zegt me niets meer.
  • Jos Temmerman

    6 jaar geleden
    Onnozele dwaze serie, perfect voor leeghoofden.
  • Elle Devee

    6 jaar geleden
    Mensen. Dit is fictie. Geen realiteit. Maak je daar toch niet druk om. Al vervangen ze de hele cast . Na enkele weken is iedereen de oude cast vergeten
  • VIVIANE bastenie

    6 jaar geleden
    Ja het is inderdaad een fictie reeks,maar wat de makers ervan bezield om om de haverklap nieuwe en kwalitatief slechtere acteurs of actrices er toe voegen,men gooit Linda en viv uit de reeks ,het zijn wel de betere actrices,trouwens sommige kunnen niet goed articuleren en praten binnenmonds en zijn dikwijls onverstaanbaar.De verhalen lijnen zijn slechter dan voorheen en trekken soms nergens opEn echte familie is het trouwens ook al niet meer.