VIER
Volledig scherm
© VIER

De topdokters blijven beklijven: "Mensen verwachten altijd een mirakel"

De uitstekende en intrigerende docureeks ‘Topdokters’ start vanavond op VIER aan een vijfde seizoen. De Woestijnvisreeks brengt alweer een pakkende inkijk op het onwaarschijnlijke leven van mensen die in het operatiekwartier willens nillens vaak over leven en dood beslissen. Ook absolute topchirurgen geven een inkijk in hun fascinerend beroep en leven.

5 reacties

  • Jozef Verlinden

    6 jaar geleden
    De eerste chirurg dacht rolstoel, de tweede Dr Hes gaf me een nieuw leven...topkerel!
  • chantal prez

    6 jaar geleden
    Ik kan alleen maar bewondering opbrengen voor de passie voor hun vak dat die mensen hebben.En voor hun hart voor hun patiënten. De dag van vandaag een verademing om nog zo'n idealisten bezig te zien.Die mensen verdienen iedere euro die ze verdienen,Draco, in tegenstelling tot sommigen.
  • Michel Jacobs

    6 jaar geleden
    Het is mijn bescheiden vijfendertigjarige ervaring dat dokters die aan de top staan geen tijd hebben voor media aandacht. De beste vaatchirurg van België werkte in mijn kliniek. Van alle -dat is letterlijk en geen overdrijving- grote universitaire centra stuurden ze patiënten, die ze voor zichzelf te moeilijk of riskant vonden.De man is met pensioen gegaan zonder dat iemand ooit van hem gehoord heeft.
  • marie-jose Marie-José Anthonis

    6 jaar geleden
    In 1981 werd ons gezegd sorry wij moeten de linker arm amputeren van je zoon toen 10 j enkel mischien Leuven maar op ons risico werd hij vervoerd en hij heeft nu zijn arm nog met voledige controle en hij is chef kok met dank aan de dokters in Leuven het was nog in st Rafaël kliniek
  • Draco Vanderbiest

    6 jaar geleden
    Dat komt omdat ze zoveel geld vragen, als patient denk je dan dat ze in staat zijn om te leveren naar rato wat ze vragen. Er wordt misbruik gemaakt van het feit dat men met mensen bezig is, alsof dat recht geeft op meer geld. Hetzelfde met medicatie, de complete medische wereld is verziekt van kapitalisme.