YouTube
Volledig scherm
© YouTube

HERBEKIJK: Elon Musks krachtigste draagraket ter wereld gelanceerd

Eindelijk, klinkt het bij diegenen die er al maanden naar uitkeken: de krachtigste raket sinds maanraket Saturn V is deze avond de ruimte ingestuurd onder het oog van een luid juichend publiek. Aan boord: de rode Tesla van Elon Musk. Hij hield dus woord. 

194 reacties

  • Jozef Vermallen

    6 jaar geleden
    Elon Musk is een onnozel mannetje met kinderfantasietjes en geld teveel (van sponsors). Het is de nieuwe Steve Jobs, iemand die het veel te hoog in zijn bol heeft, en de Amerikanen trappen er maar in...
  • Alain Terrieur

    6 jaar geleden
    Die simultaan landende rakettrappen?! Het lijkt precies een cgi-filmpje van 2 vertrekkende raketten dat achterstevoren wordt afgespeeld. :-)
  • Yolanda Aleven

    6 jaar geleden
    Ik begrijp er niet veel van wegens : niet verstandig genoeg, 60plus, niet technisch onderlegd en nog een hele lijst andere redenen. Ik weet wel dat ik dit uitermate gaaf vind. Jammer dat ik al zo oud ben. Ik zal waarschijnlijk veel baanbrekende ontwikkelingen niet meer meemaken.
  • Marco Debart

    6 jaar geleden
    Meest belachelijke stunt sinds vele jaren.
  • Marcel Bontinck

    6 jaar geleden
    Dat er in Afrika honger is hebben ze voor het grootste deel aan zichzelf en hun corrupte leiders te danken.Kindjes maken en voor de rest niets anders doen dan wachten tot men eten brengt of anders wat oorlogje spelen.