Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

De mental coach van Van Aert legt uit waarom Wout regenboogtrui veroverde: "Hét mentale WK"

Veldrijden26 crossen gewonnen, tegen 8 voor Wout van Aert. Maar op het WK was het gewoon weer de Belg die zijn derde wereldtitel pakte. Van der Poel was zichzelf niet. En daar is een goede reden voor, zegt Rudy Heylen, mental coach van... Van Aert. "Mathieu legde zichzelf zoveel druk op, dat hij met slappe benen koerste."

12 reacties

  • roger jacobs

    6 jaar geleden
    Roger Jacobs ,bende lozers dit is privé heeft niemand iets mede te maken ,en wat betreft VDP die kan dat , zij vinden toch niets terug van zijn gezonde gene , ogen open treken AUB,
  • Ineke Visser

    6 jaar geleden
    Pieken op bepaalde tijden is anders dan over het hele seizoen heersen. Dus piekt Wout op de juiste momenten en doet Mathieu verkeerd op dat gebied.
  • Antoine Van De Velde

    6 jaar geleden
    Mij hebben ze thuis altijd geleerd wanneer je niet besnot bent,dan moet je niet vegen.Waarom zou een klein verdiener uit het veldrijden zijn formulieren op het internet tonen.Wacht op zijn minst op de grote poen pakkers uit de sport.En velen van die laatste worden minder gecontroleerd dan onze Wout Van Aert.
  • Luc Steenmans

    6 jaar geleden
    Weinig voeling met topsport hier aan de reacties te zien... maja.. had ik ook niet verwacht hier hoor..
  • Dirk Thyssen

    6 jaar geleden
    Als het allemaal zo koosjer is waarom gooit Van Aert zijn medisch dossier dan niet op internet ? Mocht ik renner zijn en zuiver rijden ik zou deze insinuaties onmiddellijk de kop indrukken met mijn gegevens te publiceren. Remember vorig jaar . Dirk Thyssen.